Місто

КП «Житомиртеплокомуненерго» за 11 млн грн купило дві модульні котельні у фірми, з якою співпрацює вже кілька років

11 October 2022, 14:34

Комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» уклало договір на закупівлю двох модульних котелень з київським ТОВ «Спецтермомонтаж-Енерго».

Інформація про укладений договір 11 жовтня оприлюднена в системі «Прозорро».

За 11 млн 4 тис. грн фірма має доставити дві котельні теплопродуктивністю 1,8 МВт та0,7 МВт, вид палива – тріска деревини (пелети).

Закупівля була проведена без тендеру.

Договір про купівлю двох модульних котелень підписали 6 жовтня 2022 року.

ТОВ «Спецтермомонтаж-Енерго» зареєстроване в Києві в березні 2013 року, статутний капітал – 2 млн грн, основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Власником та керівником фірми є Онупрієнко Андрій Валерійович з смт Солоницівка Харківської області.

Нагадаємо, на позачерговій сесії міської ради 2 вересня депутати проголосували за виділення комунальному підприємству «Житомиртеплокомуненерго» 11 млн 004 тис. грн на придбання двох модульних котелень. Тоді ж мер Сергій Сухомлин говорив, що котельні планують закупити на Монастирищенському котельному заводі.

«В них термін виготовлення – 45-60 днів, після сьогоднішнього рішення сесії піде відлік, і десь до листопада ми маємо котельні встановити. Теплокомуненерго в цей час буде готувати місце, щоб просто привезти, поставити і підключити за один день. Також важливо, що ці котельні модульні і їх можна за необхідності перевезти в інше місце, підключити і подати тепло, наприклад, на лікарню чи на якийсь район житлових будинків», - пояснював після сесії мер Житомира.

ТОВ «Спецтермомонтаж-Енерго», в якого купують котельні, вже не перший рік співпрацює з КП «Житомиртеплокомуненерго». Зокрема, в серпні 2022 року це ТОВ стало переможцем тендеру на реконструкцію теплової мережі у Житомирі на вул. Князів Острозьких з пропозицією 19 млн 780 тис. 327,40 грн, що на 28,5 тис. грн дешевше від стартової ціни. Найменшу ціну запропонувала житомирська ПРБФ «Комунальник» - 15 млн 734 тис. 137 грн, але їх пропозиція була відхилена, бо «не відповідає технічним умовам закупівлі».

За інформацією YouControl, ТОВ «Спецтермомонтаж-Енерго» вперше виграло тендер КП «Житомиртеплокомуненерго» в 2020 році: 18 червня був підписаний договір на суму 51 млн 299 тис. 999 грн по реконструкції районної котельні на провулку Вінокурному. В 2021 році за роботи на цій же котельні фірма отримала ще 14,5 млн грн і 36,2 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 18 листопада 2021 року в тестовому режимі запустили районну котельну на провулку Винокурному, яка працюватиме на відходах деревообробної промисловості. Цю котельню 30 серпня 2022 року показували голові правління НАК «Нафтогаз України» Юрію Вітренку під час його візиту в Житомирі та обговорення планів із запуску трьох котелень, які генеруватимуть тепло й енергію зі щепи і відходів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: котельня закупівля Житомиртеплокомуненерго тендер ЖТКЕ ТЕЦ 
Матеріали по темі