Місто

Влада Житомира виділила з резервного фонду 300 тис. грн на два намети для обігріву населення

14 October 2022, 13:31

З резервного фонду бюджету Житомирської міської територіальної громади виділили 300 тис. грн на придбання двох наметів для обігріву населення у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Рішення ухвалили 14 жовтня 2022 року на позачерговому засіданні міськвиконкому.

«Враховуючи те, що ми всі входимо в такий важкий зимовий період, є пропозиція винести на порядок денний питання про виділення коштів з резервного фонду на закупівлю двох наметів для обігріву населення на випадок надзвичайної ситуації», - запропонувала на початку засідання перша заступниця мера Світлана Ольшанська.

На два намети з резервного фонду виділяють 300 тис. грн.

«Відповідно до звернення управління з питань надзвичайних ситуацій, а також рішення комісії з ТЕБ та НС рекомендовано виділити з резервного фонду 300 тисяч. Просимо внести зміни до бюджету і винести на розгляд бюджетної комісії, після її погодження кошти будуть спрямовані на придбання двох наметів для пунктів тимчасового обігріву», - поінформувала директорка департаменту бюджету та фінансів Діна Прохорчук.

Після голосування мер Житомира Сергій Сухомлин зауважив, що намети можуть передати військовим.

«Якщо тепла зима буде – знов віддамо військовим», - сказав Сухомлин.

Нагадаємо, комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» 6 жовтня уклало договір з київським ТОВ «Спецтермомонтаж-Енерго» на закупівлю двох модульних котелень вартістю 11 млн 4 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні уряду 12 жовтня 2022 року прем’єр-міністр Денис Шмигаль нагадував, що після увімкнення опалення варто заощадливо використовувати газ і вугілля: мінімально допустима температура в приміщеннях цієї зими буде 16 градусів, а середня – 18 градусів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком обігрів намет бюджет НС зима 
Матеріали по темі