Місто

Частина Житомира уже зі світлом, про випуск електротранспорту рішення прийматимуть вночі, - Сухомлин

18 October 2022, 20:00

Станом на вечір 18 жовтня частина Житомира вже зі світлом, електрики продовжують працювати, а рішення щодо виходу на лінію трамваїв і тролейбусів прийматимуть вночі.

Про це о 19:37 повідомив мер Сергій Сухомлин.

«Частина міста уже зі світлом. Відновлювальні роботи тривають. Електрики працюватимуть і вночі! Ставимося з розумінням. РЕМ та обленерго роблять все від них залежне. Електротранспорт. Тут важче. Запуск тягових підстанцій дасть велике навантаження на мережу. Поки – прораховуємо варіанти. Остаточне рішення прийматиметься вночі», - йдеться у повідомленні.

Мер зауважив, що зважаючи на агресію ворога потрібно триматися і вчитися жити у нових реаліях. Кожен на своєму фронті.

«Розраховувати потрібно, що електротранспорт на маршрут зранку не вийде! Причини – зрозуміли. Прораховуємо час добору на роботу, школи, садочки. Кількість комунальних автобусів збільшуємо. І, головне, призвичаймося економити! Від кожного з нас залежить використаний кіловат. Нам потрібно Перемога! Тому вчимося споживати менше електроенергії», - наголосив Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, вранці 18 жовтня в Житомирі ворог знову вдарив по об’єкту енергозабезпечення. По обіді мер Житомира розповів, що вдалось запустити головну каналізаційну станцію і частково відновити електро- та водопостачання.

Як повідомляв Житомир.info, начальник ОВА Віталій Бунечко інформував, що після ранкового ворожого удару 18 жовтня 2022 року 11 населених пунктів Житомирської області залишилися без світла. Ввечері керівник ОВА розповів, що пожежа після ракетного удару була ліквідована рятувальниками протягом 3 годин, з більш ніж 150 тисяч абонентів, які залишилися без світла зранку, вдалося під'єднати вже понад половину споживачів, ремонтні роботи тривають.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обстріл світло ракетний удар Сухомлин транспорт електропостачання  
Матеріали по темі