Події

У селі Житомирської області зіткнулися вантажівка та ВАЗ: 55-річна пасажирка травмувалася

2 December 2022, 10:53

У с. Скраглівці Бердичівського району 1 грудня близько 11:40 зіткнулися ГАЗ-66 та ВАЗ-21043, внаслідок чого пасажирка останнього отримала травми.

Про це 2 грудня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 1 грудня близько 11:40 у с. Скраглівці. Попередньо, 52-річний водій автомобіля ГАЗ-66, рухаючись вулицею Чуднівською, здійснював маневр повороту. У цей час 60-річний водій ВАЗ-21043 виконував маневр обгону вантажівки, у результаті чого сталося зіткнення. Унаслідок ДТП травми отримала пасажирка ВАЗа, 55-річна жителька с. Слободища. Жінці було надано медичну допомогу без ушпиталення», - йдеться в повідомленні.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

Водночас поліцейські звертаються до водіїв із закликом суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та заходів безпеки під час кермування.

«Зважайте на ускладнення дорожніх умов у зв’язку з настанням зимової пори. Ранні сутінки, туман, ожеледиця та опади – додаткові фактори ризику потрапляння у ДТП, тож будьте уважними та обережними», - додають у ГУНП.

Нагадаємо, 30 листопада близько 15:50 на об’їзній дорозі поблизу смт Гришківців Skoda, виїжджаючи на перехрестя з другорядної дороги, в’їхала у ВАЗ. Водій останнього, 65-річний житомирянин, потрапив до реанімації.

Як повідомляв Житомир.info, 30 листопада 2022 року у Житомирі на проспекті Незалежності зіштовхнулися два автомобілі: в ДТП постраждали троє маленьких дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення 
Матеріали по темі