Події

У Житомирській області чоловік під час конфлікту побив сокирою по голові 46-річного односельця: потерпілого госпіталізували аж на наступний день

5 December 2022, 11:04

У Лугинській громаді ввечері 2 грудня між двома односельцями стався конфлікт, внаслідок якого один із чоловіків побив сокирою по голові іншого. Потерпілого госпіталізували із травмою голови, а опоненту загрожує ув’язнення.

Про це 5 грудня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«3 грудня медики районної лікарні повідомили до Коростенського райвідділу поліції про госпіталізацію 46-річного жителя Лугинської громади із черепно-мозковою травмою та раною на голові. За словами пацієнта, це наслідки суперечки із його односельцем. Розбирались в обставинах правоохоронці слідчо-оперативної групи. Попередньо було з’ясовано, що конфлікт між потерпілим і 41-річним жителем цього ж села виник в обійсті останнього напередодні увечері. Як аргумент у раптовій суперечці господар використав сокиру, якою вдарив старшого за віком односельця. За медичною допомогою той звернувся лише наступного дня, вочевидь, відчувши погіршення свого стану», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські провели першочергові слідчі дії у домоволодінні чоловіка, де відбувалась подія, і вилучили звідти речові докази. Досудове розслідування триває за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Слідчі готують матеріали для оголошення підозри.

За чинним законодавством такі дії караються ув’язненням на термін від 5 до 8 років.

Нагадаємо, уночі 12 листопада у с. Морозівка Брусилівської громади під час застілля знайомців стався конфлікт, внаслідок якого один із чоловіків зарізав свого односельця ножем у живіт.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 6 листопада 2022 року на Звягельщині унаслідок суперечки після спільної пиятики чоловік вдарив свого опонента у грудну клітку. Потерпілого ушпиталили, однак попри зусилля медиків, він помер. Причетному до кримінального діяння правоохоронці оголосили про підозру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конфлікт побиття односелець сокира 
Матеріали по темі