Події

Випадково натрапив на відчинені двері: в районі Сінного ринку в Житомирі чоловік викрав з чужої квартири сумку з грошима й картками

7 December 2022, 15:58

З однієї із житомирських квартир 6 грудня зникла сумка з документами, картками та грошима. З’ясувалося, що її поцупив чоловік, який випадково потрапив на незамкнені двері.

Про це повідомляє пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«6 грудня до поліції звернулася 41-річна житомирянка з повідомленням про крадіжку. Жінка розповіла, що з коридору в її квартирі зникла сумка з документами, банківськими картками та грошовими коштами. Потерпіла зазначила, що не пам’ятає, чи зачиняла двері оселі, коли повернулася додому», – йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Правоохоронці зафіксували всі обставини.

Оперативники Житомирського районного управління поліції провели низку розшукових заходів та за кілька годин встановили причетність до цього кримінального правопорушення 44-річного містянина.

Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Попередньо встановлено, що він натрапив на відчинені у квартирі двері випадково. Тож одразу схопив сумку, що стояла неподалік, та втік. Згодом він викинув її, а гроші забрав із собою.

Поліцейські встановили, що кошти чоловік вже встиг витратити, інші ж речові докази були вилучені. Нині слідчі проводять необхідні процесуальні дії у рамках відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація діяння – ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

У пресслужбі Житомирського районного управління поліції в коментарі Житомир.info уточнили що, крадіжка була скоєна в одному з багатоквартирних будинків в районі Сінного ринку.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2019 року поліція розповідали про викриття житомирянина, причетного щонайменше до крадіжок 5 сумок та барсетки з квартир. Чоловік відкривав двері незамкнених осель і забирав перше, що потрапляло у поле зору.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка квартира сумка гроші картка  
Матеріали по темі