Події

За тиждень житомирські патрульні виявили понад 30 водіїв, які сіли за кермо нетверезими або під дією наркотиків

19 December 2022, 11:35

За минулий тиждень інспектори патрульної поліції склали 30 протоколів за керування транспортними засобами в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Про це 19 грудня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Патрульні щодня виявляють чимало фактів порушення правил дорожнього руху та водіїв, які нехтують ними. Серед водіїв, у яких патрульні виявили ознаки сп'яніння, були і такі, чий результат алкотестера перевищував норму в десятки разів. Нагадуємо, що максимально допустимий рівень алкоголю в крові — 0,2 проміле. Понад 3 проміле алкоголю вважається фазою важкого сп'яніння, яка наближається до алкогольного отруєння. Також значний відсоток водіїв щодо яких складені протоколи, перебували з ознаками наркотичного сп’яніння», - йдеться в повідомленні.

Патрульні вкотре закликають водіїв не керувати транспортними засобами у стані сп'яніння.

«Сідаючи за кермо напідпитку, ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, а й інших учасників дорожнього руху,» - наголошують в поліції.

Нагадаємо, 17 грудня в Житомирі на проспекті Незалежності нетверезий водій Volkswagen збив світлофор.

Як повідомляв Житомир.info, 15 грудня 2022 року у селі Левків Житомирського району на водія BMW склали кілька протоколів: в’їхав у паркан, був напідпитку і з підробленим водійським посвідченням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нетверезий водій ознаки сп'яніння водій драгер патрульні патрульна поліція патрульний 
Матеріали по темі