Події

За добу рятувальники Житомирської області витягнули з кюветів 3 легковики, які опинилися там через ожеледицю

19 December 2022, 15:22

Упродовж минулої доби рятувальники області 7 разів залучалися до проведення аварійних робіт та надання допомоги населенню у нестандартних ситуаціях.

Про це 19 грудня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«Так, на автодорогах у м. Баранівка Звягельського району, поблизу смт Пулини Житомирського району та с. Клинець Коростенського району фахівці ДСНС надали допомогу водіям трьох легкових автомобілів. Ймовірно через ожеледь їхні транспортні засоби знесло з доріг у кювети. На щастя ніхто з людей не постраждав. Рятувальники за допомогою тросів та пожежних авто витягнули легковики на проїзджу частину доріг, де вони змогли продовжити свій рух далі», - йдеться в повідомленні.

До того ж, поблизу сіл Рудня Пошта та Дертка Житомирського району рятувальники вилучили із засніженого узбіччя пусту автоцистерну, а також забезпечили пожежну безпеку на місці дорожньо-транспортної пригоди, де повна паливо-мастильними матеріалами автоцистерна перекинулася на узбіччя автодороги без подальшого витоку пального.

Також у с. Іванківці Житомирського району бійці ДСНС прибрали з траси аварійне дерево, що впало та перекрило рух транспортним засобам, а в обласному центрі відчинили двері житлового будинку, де знаходилася хвора власниця.

Внаслідок усіх пригод загиблих та травмованих немає.

Нагадаємо, з 18 на 19 грудня за добу в Житомирській області рятувальники ліквідували чотири пожежі: у Брусилівській, Чуднівській, Чижівській громадах та у місті Коростишеві. Через замикання горіла будівля на фермі, а через «буржуйку» зайнявся магазин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник допомога 
Матеріали по темі