Події

У Житомирському районі рятувальники витягали 25-річного травмованого водія із «ГАЗелі», яка в’їхала в електроопору і перекинулася

24 December 2022, 13:10

На автодорозі Київ-Чоп біля Коростишівської громади Житомирського району 23 грудня «ГАЗель» в’їхала в електроопору і перекинулася: рятувальники витягували з авто водія, який застряг у ньому, потерпілого госпіталізували.

Про це 24 грудня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«Вчора на автодорозі Київ-Чоп біля Коростишівської громади Житомирського району автомобіль «Газель» зіткнувся з електроопорою та перевернувся на бік. Внаслідок чого водія затисло деформованими конструкціями автомобіля. За допомогою лебідки рятувальники поставили автівку на колеса, а гідравлічними ножицями деблокували потерпілого та передали медикам. Чоловіка із попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травма та забій хребта - госпіталізували в Коростишівську центральну районну лікарню», - йдеться в повідомленні.

Усі обставини дорожньо-транспортної пригоди наразі встановлюються фахівцями.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі ГУ ДСНС уточнили, що водію автомобіля 25 років.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 19 вересня 2022 року у Коростенському районі рятувальники витягали травмованого водія з понівеченого автомобіля, який злетів у кювет і кілька разів перекинувся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рятувальник автомобіль ДТП ДСНС 
Матеріали по темі