Події

У лісі Житомирської області виявили уламки ракети після ворожого обстрілу, який був 31 грудня

2 January 2023, 11:02

В Іршанській громаді 31 грудня у лісі було виявлено уламки ракети, що потрапила туди внаслідок обстрілів військами рф. Поліцейські задокументували всі обставини.

Про це 2 січня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Уламки боєприпаса виявили поблизу с. Меленів Іршанської громади Житомирщини. Попередньо встановлено, що частини ракети могли впасти у лісосмугу під час масованого ракетного обстрілу території України, що здійснювався ворожими військами удень 31 грудня. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління та працівники ДСНС», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці зібрали необхідну інформацію та свідчення воєнних злочинів росії. Попередня правова кваліфікація події - ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) КК України.

Нагадаємо, 31 грудня держава-терорист рф знову завдала масованого ракетного удару по цивільних обʼєктах нашої країни: в Житомирській області було знищено п’ять крилатих ракет.

Як повідомляв Житомир.info, 31 грудня 2022 року в Житомирській області повітряна тривога була оголошена о 12:50 і тривала трохи більше трьох годин. В момент оголошення тривоги мер Житомира попередив, що частина обласного центру відключена від електропостачання, також не працює частина котелень – це технічні відключення у зв’язку із загрозою російського ракетного удару. Близько 14:00 начальник ОВА Віталій Бунечко інформував, що в області успішно працює протиповітряна оборона.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: уламки ракети ракета обстріл уламок 
Матеріали по темі