Влада

Департамент освіти Житомирської міської ради продає стареньку «Волгу» за 4690 грн і хоче купити новий Renault Duster

4 January 2023, 12:05

Департамент освіти Житомирської міської ради оголосив тендер на закупівлю легкового автомобіля очікуваною вартістю 700 тис. грн.

Відповідна інформація 2 січня 2023 року оприлюднена в системі «Прозорро».

Аукціон запланований на 10 січня, кінцевий строк поставки товарів – 1 березня 2023 року.

Заявлено, що закупівля проводиться за кошти місцевого бюджету за процедурою «відкриті торги з особливостями», тобто всі терміни скорочені у порівнянні зі звичайним аукціоном, а відповідно до нещодавнього рішення Уряду торги проводяться в один раунд.

В технічних вимогах зазначено, що департамент освіти хоче придбати новий Renault Duster білого кольору, 2022 року випуски, без пробігу, з механічною коробкою передач.

Водночас департамент освіти виставив на торги стареньку «Волгу». Рішенням сесії Житомирської міської ради від 15 грудня 2022 року було надано дозвіл на відчуження автомобіля ГАЗ-3110, який перебуває на балансі департаменту, шляхом продажу на електронному аукціоні.

30 грудня було оприлюднене оголошення про проведення аукціону: білу «Волгу» 1997 року випуску виставили на продаж з початковою ціною 4 тис. 690 грн.

«Двигун вичерпав свій моторесурс, самопризвольне вимикання, закоксовані система охолодження та обігріву, знос з’єднань та пошкодження ізоляції паливної системи, загальна корозія металу, шини повністю зношені, акумулятор не тримає заряду, підвіска вимагає повної заміни, термін експлуатації АКБ скінчився», - такий опис пошкоджень є в матеріалах аукціону.

Торги з продажу автомобіля заплановані на 6 січня 2023 року.

Нагадаємо, після повномасштабного російського вторгнення, яке почалося 24 лютого 2022 року, в Житомирській області значно зменшилася кількість тендерів на закупівлю легкових автомобілів, а Renault Duster купували за 630-690 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії 15 грудня 2022 року департаменту освіти Житомирської міської ради виділили 320 тис. грн на пошиття світловідбивних стрічок для учнів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: департамент освіти тендер автомобіль  
Матеріали по темі