Влада

Житомирський онкодиспансер без торгів купив Renault Arkana 2020 року випуску за 650 тисяч

17 January 2023, 12:57

Комунальне некомерційне підприємство «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради 11 січня замовило у ТОВ «Стар-Кар» Renault Arkana. Вартість угоди склала 650 тисяч гривень.

Про це йдеться в угоді, розміщеній на ресурсі ProZorro.

В ProZorro зазначається, що проводилися відкриті торги з особливостями. Фірма була єдиним учасником та запропонувала цінову пропозицію тотожну до очікуваної вартості - 650 тисяч гривень.

ТОВ «Стар-Кар» має поставити Renault Arkana 2020 року випуску до кінця 2023 року. Автомобіль відповідає наступним характеристикам: тип двигуна - бензиновий L4, 16-клапанний; тип привода - передній привод; максимальна швидкість - 183 км/год. Автомобіль оснащений кондиціонером, мультиінформаційним дисплеєм на панелі приладів та мультимедійною системою. Купується автомобіль за кошти НСЗУ.

ТОВ «Стар-Кар» засноване в 2008 році та зареєстроване в Житомирі. Спеціалізується фірма на роздрібній торгівлі деталями та приладдям для автотранспортних засобів. Власником фірми є Олексій Гвоздьов.

Зауважимо, 29 грудня 2022 року КНП «Житомирський обласний онкологічний диспансер» замовив у КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Житомирської обласної ради» транспортні послуги автомобілем марки ТОЙОТА ХАЙ-ЕЙС за 432 тис. грн. Транспортні послуги надаватимуться упродовж року.

Які легкові автомобілі купували заклади та установи Житомирської області після 24 лютого 2022 року, читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: закупівля онкодиспансер автомобіль 
Матеріали по темі