Місто

Приватна школа «Синергія» – якісна освіта та безпечні умови для навчання

18 January 2023, 10:03

Приватна школа «Синергія» – це про сучасні методи навчання та індивідуальний підхід до учнів.

Вчителі використовують інноваційний підхід до освітнього процесу. Під час уроків застосовують IT-технології: мультимедійні дошки та панелі, VR-окуляри, 3D-моделі та мобільні девайси. Завдяки професійній та креативній команді вчителів, діти показують відмінний результат. Крім того, у школі слідкують за успіхами кожної дитини, тому всі учні приватної школи «Синергія» здобувають якісну освіту.

«Головна задача школи – це вивчення навчального матеріалу на високому рівні. Особливу увагу ми приділяємо вивченню математики та іноземних мов. Наші вчителі працюють з кожним учнем та проводять індивідуальні заняття у разі пропуску уроку, або за необхідності. Ми впевнені, що наші діти здобудуть максимум корисних знань та навичок для успішного майбутнього, тому що до кожної деталі підходимо професійно», – говорить завуч приватної школи «Синергія» Вікторія Черкаська.


У приватній школі «Синергія» поглиблено вивчають англійську мову та математику. Завдяки іноваційному підходу до занять, учні з легкістю підтверджують рівень знань у закордонних школах. Наприклад Марія з легкістю змогла посилити кембриджську навчальну програму у Польщі.

«Відтоді, як почалася повномасштабна війна, я поїхала до Польщі у школу з кембриджським навчанням. Коли я приїхала до тієї школи мені було легше з багатьма предметами. Матеріали, які подавали мені там, я вже деякий час тому вивчала, тому отримувала кращі оцінки», – ділиться учениця приватної школи «Синергія» ділиться Марія Сімашко.

У школі пропонують комфортні умови для навчання, триразове збалансоване харчування з урахуванням віку та потреб дитини.

Приватна школа «Синергія» дбає про безпеку своїх учнів. Тут облаштували укриття, в якому діти почувають себе не лише в безпеці, а й в комфорті. Крім того, навчальний процес не зупиняється навіть під час блекауту, адже школа має генератори та автономне опалення.

Приватна школа «Синергія» – якісна освіта для майбутніх лідерів.

Більше інформації про навчальний заклад на сайті – http://synergyschool.in.ua/

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа приватна школа Синергія  
Матеріали по темі