Події

Подробиці ДТП поблизу Житомира: зіткнулися три автомобілі, постраждали четверо людей

19 January 2023, 09:59

Поблизу с. Сонячного на 140 км автодороги Київ-Чоп 18 січня зіткнулися три транспортних засоби, постраждали четверо людей, двох із них госпіталізували.

Про це 19 січня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що близько 13:00 водій автомобіля «Toyota Camry», 31-річний житель с. Кам’янки, рухаючись у напрямку с. Сонячного, під час обгону попутного транспортного засобу, допустив зіткнення з мінівеном «Renault Kangoo». Після цього автомобіль «Toyota» зіткнувся з легковиком «Audi А7» під керуванням 34-річного жителя м. Ужгорода, що рухався у зустрічному напрямку. У результаті ДТП травми отримали водій автомобіля «Toyota» та його пасажир, 33-річний житель Оліївської громади, їх ушпиталили до Житомирської обласної лікарні. Також тілесні ушкодження отримали водій «Audi» та його 22-річна пасажирка, жителька м. Чернівців, їх доставили для обстеження та надання допомоги до міської лікарні», - йдеться в повідомленні.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини та причини, що призвели до автопригоди.

Як повідомляв Житомир.info, 18 січня 2023 року на трасі Київ – Чоп, між селами Сонячне та Кам’янка Житомирського району був ускладнений рух – сталася ДТП з постраждалими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп Сонячне Кам’янка 
Матеріали по темі