Події

У селі Житомирської області чоловік під час електрозварювання випадково спалив автівку, мотоцикл та скутер

2 February 2023, 12:44

У селі Вчорайше Бердичівського району 1 лютого сталася пожежа в гаражі, внаслідок якої згоріли три транспортні засоби та покрівля будівлі.

Про це 2 лютого повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«1 лютого о 16:54 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в гаражі у с. Вчорайше Бердичівського району. Про це сповістили очевидці пригоди, які побачили густий стовп диму. По прибуттю рятувальників до місця виклику полум'ям було охоплено покрівлю гаража по всій площі — 24 кв. м. Також горіли легковик, мотоцикл та скутер, що знаходились всередині. Існувала загроза поширення вогню на житловий будинок, розташований впритул до гаража. Силами бійців ДСНС о 17:30 пожежу локалізовано, а о 18:25 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити покрівлю гаража та транспортні засоби. Рятувальники не допустили перекидання полум'я на дім. Крім того, у процесі гасіння вогнеборці винесли з гаража два балона – кисневий та газовий, тим самим запобігли вибуху», - йдеться в повідомленні.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 6 чоловік особового складу на 1 пожежному авто. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час проведення електрозварювальних робіт.

У пресслужбі ГУ ДСНС Житомир.info розповіли, що чоловік – власник гаража проводив електрозварювальні роботи на «крилі» автомобіля, але не дотримався правил пожежної безпеки.

Нагадаємо, 14 серпня у смт Озерному вогнеборці ліквідували дві пожежі, одна з яких трапилася в багатоповерхівці, інша – в гаражі.

Як повідомляв Житомир.info, 17 липня 2023 року біля Житнього ринку у Житомирі сталася пожежа в приватному секторі: загорівся гараж 7 метрів квадратних.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа автомобіль ДСНС газозварювання 
Матеріали по темі