Україна

Семенюк поїде з родиною в Буенос-Айрес. ФОТО

28 June 2008, 14:41

Семенюк поїде з родиною в Буенос-Айрес


Валентина Семенюк-Самсоненко вирішила провести кілька днів в Буенос-Айресі з родиною. Більше того, вона їде туди не відпочивати, а вболівати за нашого боксера Юрія Бараш'яна/

На 3 липня в Аргентині заплановано його бій з Хьюго Гараєм за титул чемпіона світу в напівважкій вазі за старішою версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA).

Батько й Син Самсоненки бажають Бараш'яну перемоги

Схоже, що подружжя Семенюк-Самсоненко таким чином вирішили допомогти пасинку голови фонду держмайна - Володимиру, який представляє інтереси боксера в Україні.

Друзі: пасинок Семенюк-Самсоненко весь в блакитному та боксер Бараш'ян

Юрія і Володимира зв'язують також і просто дружні стосунки, бо пасинок Валентини Петрівни протягом багатьох років підтримує Бараш'яна.

Саме тому він і приїхав в четвер в аеропорт Бориспіль проводжати боксера в Аргентину.

Для того, щоб побажати успіху, в аеропорт приїхав і чоловік керівника Фонду держмайна Віталій Самсоненко. Очікувалось, що й зіркова дружина буде, але через справи їй не вдалося вирватися.

Сказати теплі слова  боксеру приїхали і артисти: група "Гарячий шоколад", резиденти "Comedy Club.ua" "Парк Південна Панкота" і репер Ларсон.

Дівчата з "Гарячого шоколаду" вирішили розважити боксера своєю платівкою

Дівчата з "Гарячого шоколаду" подарували Бараш'яну свій диск і листівки, що б "не нудьгував під час перельоту".

Але більше за всіх подарунком відрізнився Ларсон. Український репер, як завжди увішаний Луї Віттоном, виконав пісню, яку написав спеціально для Юри і спеціально для майбутнього бою.

Ларсон весь у Луї Віттоні

Як повідомили в прес-службі боксера, запрошення на бій отримав й мер Києва Леонід Черновецький.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі