Події

У селі Житомирської області від отруєння газом загинули чоловік та жінка

6 February 2023, 14:39

У Житомирській області через необережне використання газу в побуті загинули двоє людей.

Про це 6 лютого повідомило Управління інспекційної діяльності у Житомирській області.

«В кінці січня поточного року в одній із громад Житомирщини стався нещасний випадок під час використання газу в побуті, в результаті якого загинули двоє людей», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з метою встановлення обставин та причин виникнення нещасного випадку, посадовці міжрегіонального управління Держпраці спільно з працівниками АТ «Житомиргаз» провели необхідні заходи.

Причини настання нещасного випадку з смертельним наслідком будуть встановлені за результатами проведеного розслідування.

В Управлінні інспекційної діяльності у Житомирській області в коментарі Житомир.info уточнили, що трагедія сталася 20 січня у селі Слобода-Шоломківська на Овруччині.

У пресслужбі ГУ Нацполіції у Житомирській області повідомили, що загиблі – чоловік, 1957 року народження, та жінка, 1964 року народження. До поліції зателефонували сусіди, які виявили їх тіла. Попередньо, причиною смерті обох є отруєння газом.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2022 року в квартирі одного з житомирських багатоквартирних будинків на вулиці Небесної сотні були виявлені тіла двох осіб. За попередньою інформацією, люди загинули через отруєння чадним газом. Загиблими виявилися чоловік, 1984 р. н., та жінка, 1986 р. н.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газ отруєння загибель  
Матеріали по темі