Події

На залізниці у Житомирському районі загинув 41-річний чоловік

9 February 2023, 11:22

У Хорошівській громаді 8 лютого на залізниці загинув 41-річний чоловік: поліція розпочала розслідування.

Про це 9 лютого повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Подія сталася увечері 8 лютого на 46 кілометрі залізничного шляху Житомир-Коростень, у с. Топорищі Житомирського району. Попередньо, близько 19:25 пасажирський потяг сполученням «Дніпро-Львів» смертельно травмував чоловіка, який знаходився на залізничних коліях. Поліцейські встановили, що загиблий - 41-річний житель с. Галинівки Хорошівської громади», - йдеться в повідомленні.

Всі обставини події правоохоронці з'ясовують у рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) ККУ.

Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці.

«Переходьте залізничні колії тільки в установлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди, тощо). У жодному разі не йдіть залізничними коліями, аби скоротити чи спростити шлях», - наголошують у поліції.

Нагадаємо, уночі 2 грудня у Дубрівській сільській громаді під потяг потрапив 51-річний місцевий житель. Унаслідок отриманих травм чоловік загинув.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 31 серпня 2022 року на 30 кілометрі залізничного шляху Шепетівка-Козятин потяг смертельно травмував 39-річного чоловіка, який раптово вийшов на колії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг поїзд залізниця 
Матеріали по темі