Місто

«Житомирводоканал» нарешті ввів в експлуатацію новопрокладений магістральний трубопровід

11 February 2023, 14:27

КП «Житомирводоканал» увело в експлуатацію новопрокладений магістральний трубопровід. Система наповнюється водою поступово, але вже сьогодні, 11 лютого, водопостачання має бути відновлене.

Про це о 13:46 год. 11 лютого повідомила пресслужба комунального підприємства.

«Друзі, ми ввели новопрокладений трубопровід в експлуатацію! Радіємо, що нам вдалося "реанімувати" ділянку водогону, яка "живить" 94% домоволодінь міста. Було складно, мали безліч викликів (але, зізнайтеся, хто їх у своєму житті не мав!). Проте, незважаючи ні на що, ми впоралися!», – йдеться у дописі.

Також комунальне підприємство просить вибачення за те, що завдало незручностей споживачам.

«І водночас дякуємо за наші з вами розмови, які були болісними, але все ж не без розуміння», – кажуть у водоканалі.

Там нагадують, що система наповнюється водою поступово.

«Якщо у вас опісля 15:00 не буде відновлено водопостачання – лишіть Вашу адресу в коментарі, о/п чи, зателефонувавши на нашу "гарячу лінію": 0 800 752 553. Будемо з'ясовувати причину відсутності води. Гуртом ми впораємося з усіма викликами!», – певні на підприємстві.

Також пресслужба КП зауважує, що буде вдячна за коментарі тим, у кого вже налагодилося безперебійне водопостачання.


Нагадаємо, ввечері 9 лютого містян попередили, що у Житомирі 10 лютого підключатимуть новий трубопровід, роботи виконуватимуть з 8:00 до 24:00, в цей час водопостачання до будинків у центральній частині міста та на Богунії буде обмежене. Вдень 10 лютого пресслужба водоканалу поінформувала, що підключення північного магістрального трубопроводу на завершальному етапі.

Як повідомляв Житомир.info, житомиряни в центральній частині міста з травня 2022 року потерпають через низький тиск води: від початку травня проводилися роботи з прокладання нового трубопроводу, тиск води нормалізувався з 25 серпня, після повного відновлення роботи одного з головних трубопроводів міста.

Восени розпочали прокладати останню ділянку північного магістрального трубопроводу протяжністю в 600 метрів: 7 листопада водоканал роботи розпочали і станом на 22 грудня завершували, нормалізувавши тиск води. 27 січня 2023 року КП «Житомирводоканал» почало перепідключати новий трубопровід і попереджало про зниження тиску води в центральній частині Житомир впродовж 10-14 діб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал тиск води трубопровід магістральний трубопровід  
Матеріали по темі