Події

У селі Житомирської області горів будинок, 79-річну власницю госпіталізували з отруєнням

11 February 2023, 15:56

У селі Суховоля Хорошівської територіальної громади Житомирського району опівночі 11 лютого горів цегляний житловий будинок. Під час пожежі травмувалася літня жінка – її госпіталізували з отруєнням.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Сповіщення про пожежу до Служби порятунку «101» надійшло о 00:01 год. 11 лютого.

«По прибуттю до місця виклику бійців ДСНС було встановлено, що з покрівлі будинку йде дим. Небайдужі сусіди допомогли вийти з задимленої оселі 79-річній власниці, яку з діагнозом «отруєння продуктами горіння» госпіталізували до Хорошівської лікарні», – йдеться у повідомленні.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелось використати апарати для захисту органів зору і дихання. Вже о 00:35 пожежу вдалося локалізувати, а о 04:10 повністю ліквідувати. Окрім гасіння, рятувальники допомогли винести з будинку речі домашнього вжитку, які не були пошкоджені внаслідок пожежі.

За попередньою версією, займання могло статися через порушення правил експлуатації пічного опалення, остаточна причина встановлюється. Вогонь знищив 20 кв. м перекриття, 10 кв.м покрівлі та майно.

Загалом упродовж минулої доби вогнеборці Житомирщини ліквідували 8 пожеж, 6 з яких виникли у житловому секторі.

Як повідомляв Житомир.info, 9 лютого 2023 року в Коростені горів приватний дерев’яний житловий будинок. Під час події 57-річний господар отримав опіки голови, шиї та тулуба різних ступенів важкості, проте зміг залишити помешкання ще до прибуття рятувальників

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС будинок Хорошівська громада  
Матеріали по темі