Влада

Влада Житомира хоче на конкурсі обрати фірму, яка відповідатиме за валідатори

13 February 2023, 09:57

Влада Житомира збирається провести конкурс з визначення оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у громадському транспорті.

Відповідний проєкт рішення сесії 10 лютого оприлюднений на сайті міської ради.

«Управлінню транспорту і зв’язку Житомирської міської ради організувати та провести конкурс з визначення Оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у громадському транспорті на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади. Виконавчому комітету Житомирської міської ради за результатами проведення конкурсу укласти договори про організацію та обслуговування автоматизованої системи обліку оплати проїзду у громадському транспорті Житомирської міської об’єднаної територіальної громади з Оператором, визначеним на конкурсній основі», - йдеться у повідомленні.

В міській раді зазначили, що на ринку є багато пропозицій, які більш досконалі та зручніші для споживача.

«Автоматизована система обліку оплати в громадському транспорті потребує вдосконалення. З цією метою управління транспорту готуватиме порядок та умови проведення конкурсу з визначення оператора. Відповідний проєкт рішення розглянуть на засіданні сесії міської ради. Конкурс проводитиметься лише з метою покращення надання послуг та обліку сплати проїзду, кажуть в управлінні транспорту. Й додають, на ринку багато пропозицій, які більш досконалі та зручніші для споживача», - йдеться в повідомленні пресслужби міської ради.

Нагадаємо, в 2021 році обслуговування «електронного квитка» у громадському транспорті Житомира планували передати інвестору, управління транспорту та КП «Житомиртранспорт» рішенням сесії міської ради від 17 червня 2021 року зобов’язали розробити порядок та умови проведення конкурсу з визначення інвестора.

Як повідомляв Житомир.info, комунальне підприємство «Житомиртранспорт» в січні 2023 року знову уклало договір на обслуговування валідаторів з ТОВ «Сімбол Системс», засновником якого є фірма з Кіпру, а бенефіціарним власником – росіянин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міьскрада валідатор транспорт електронний квиток Житомиртранспорт 
Матеріали по темі