Влада

Житомирська ОДА за 1,5 млн грн замовила коригування проєктної документації по реконструкції стадіону «Полісся»

21 February 2023, 14:32

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА замовив роботи з коригування проєктної документації по об’єкту «Реконструкція футбольного поля та благоустрій території центрального стадіону по вул. Фещенка-Чопівського, 18 в м. Житомирі».

Інформація про укладений договір 10 лютого 2023 року оприлюднена в системі «Прозорро».

Коригувати проєкт реконструкції стадіону «Полісся» за 1 млн 496 тис. 934 грн буде Житомирська філія державного підприємства «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут "Ндіпроектреконструкція"».

Роботи мають бути виконані до 1 квітня 2023 року.

Зауважимо, що департамент регіонального розвитку ОДА 22 лютого 2021 року уклав угоду з ТОВ «Проспект-проект», яка за 330 тис. грн мала до 4 квітня 2021 року зробити коригування проєктної документації по об'єкту: «Реконструкція футбольного поля та благоустрій території центрального стадіону по вул. Фещенка-Чопівського, 18 в м. Житомирі». Інформація про скасування цієї угоди не оприлюднювалася.

Нагадаємо, 31 жовтня 2022 року в ОДА відбулося засідання робочої групи щодо необхідності продовження реконструкції стадіону «Полісся» у Житомирі, де було вирішено, що центральний стадіон Житомира отримає додаткове фінансування на реконструкцію: 40 млн грн з обласного бюджету.

Як повідомляв Житомир.info, реконструкція центрального стадіону «Полісся» тривала більше 15 років. Вперше про реконструкцію головної спортивної арени Житомира заговорили в далекому 2005 році. Відтоді це «будівництво довжиною у вічність» пережило вісьмох голів Житомирської облдержадміністрації, Віталій Бунечко – дев’ятий. 19 лютого 2021 року голова ОДА повідомив, що реконструкція «Полісся» вже має кошторисну вартість 204,4 млн грн, а для отримання стадіоном третьої категорії згідно з Регламентом ФФУ треба робити окремий проєкт, орієнтовна вартість робіт – майже 100 млн грн.

Як житомирський ФК «Полісся» 26 березня 2021 року вперше за останні 16 років грав на центральному стадіоні дивіться у відеосюжеті. Фоторепортаж з першої домашньої гри тут.

На брифінгу 1 квітня 2021 року Віталій Бунечко розповідав, що на стадіоні можна проводити футбольні матчі, а решту робіт можна продовжити після громадських обговорень, які мають організувати у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон ОДА реконструкція стадіон "Полісся" проєкт тендер 
Матеріали по темі