Місто

У Житомирі поховали військового, який загинув під час захисту одного з міст на Сході

11 March 2023, 16:14

У Житомирі поховали загиблого військовослужбовця Ігоря Щукіна, який загинув на початку березня, захищаючи від російських атак одне з міст на Сході.

Про це 11 березня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

Щукін Ігор Валерійович (15.12.1985 — 03.03.2023)

Народився у місті Потсдамі (східна Німеччина) у родині військового. Переїхав із родиною до Житомира. Закінчив ЗОШ №25. Здобув вищу освіту в Житомирській філії Європейського університету. Працював. Одружився, виховували маленьку донечку. Неодноразово брав участь в чемпіонатах України з ловлі риби.

Із початком повномасштабної агресії рф в Україні, добровільно, у складі Сил територіальної оборони ЗСУ долучився до захисту Києва від атак російського агресора.

Захищав Україну на східних рубежах. Проходив лікування у військовому шпиталі, однак самостійно прийняв рішення про повернення на передову.

Героїчно загинув, захищаючи від атак російських окупантів одне із міст на Сході України.

Нагадаємо, 6 березня 2023 року в Житомирі в останню путь провели двох захисників: Дмитра Згерського та Олександра Костецького, які загинули наприкінці лютого на Сході країни.

Як повідомляв Житомир.info, 2 березня 2023 року в Житомирі в останню путь провели захисника з 95-ї ОМБр Максима Расновського, який героїчно загинув на Сході.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець захисник загибель загиблий поховання прощання військове кладовище Ігор Щукін  
Матеріали по темі