Події

Подробиці ДТП в районі Промавтоматики в Житомирі: внаслідок наїзду бетонозмішувачем загинула жінка

14 March 2023, 10:51

13 березня на вулиці Івана Сльоти у Житомирі смертельні травми отримала пенсіонерка, яка йшла по пішохідному переходу.

Подробиці ДТП 14 березня надав відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 13:30 год.

«Попередньо, водій автомобіля-бетонозмішувача «DAF», 66-річний житомирянин, рухаючись вулицею, здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка у цей час рухалась по переходу. Потерпілу було доставлено до відділення інтенсивної терапії обласної лікарні. На жаль, попри зусилля медиків, за кілька годин 74-річна житомирянка померла», – йдеться у повідомленні.

Нині триває встановлення всіх обставин у межах досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Слідчі затримали водія у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Водночас поліцейські закликають водіїв та пішоходів бути вкрай уважними на дорозі.

Нагадаємо, вдень 13 березня 2023 року в районі Промавтоматики вантажівка збила жінку. Патрульні інформували, що постраждалу госпіталізували.

Як повідомляв Житомир.info, 13 березня 2023 року на вулиці Князів Острозьких у Житомирі зіткнулися Renault та Mazda, водіїв госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід перехрестя Промавтоматика вул. Сльоти  
Матеріали по темі