Події

Позичила картку і витрачала кошти подруги на інтернет-ігри: 51-річній жительці Житомирської області загрожує позбавлення волі

20 March 2023, 15:04

Любарські поліцейські викрили жительку громади у крадіжці грошей з картки знайомої.

Про це 20 березня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Днями до поліції звернулася 43–річна жителька Любарської громади. Жінка повідомила про зникнення коштів з її банківського рахунку. Правоохоронці відділення поліції №1 (Любар) Житомирського РУП з’ясували, що кілька місяців банківська картка потерпілої знаходилася у її 51-річної знайомої. Та попросила платіжний засіб нібито для отримання грошового переказу і «забула» віддати. Потерпіла накопичувала кошти на цьому банківському рахунку, тож, довіряючи подрузі, не згадувала про картку. Однак після нагадування, та розповіла, що загубила її. Вже у банку жінка дізналася про те, що її рахунок спустошено. Любарські оперативники встановили причетність до зникнення грошей цієї ж знайомої, якій потерпіла по-дружньому довірила свій платіжний засіб. Жінка визнала свою провину в учиненому. Виявилося, що вона, знаючи пароль, кілька разів знімала з рахунку кошти, які витрачала на свої потреби. Іншу частину заощаджень подруги жінка витратила на інтернет-ігри. У цілому таке користування картою обійшлося потерпілій у 25 тисяч гривень. Нині за крадіжку горе-подрузі загрожує позбавлення волі від 5 до 8 років», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 30 січня поліція інформувала, що у Житомирі 30-річна доглядальниця вкрала з картки пенсіонера 200 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, 10 серпня 2022 року пресслужба поліції інформувала, що 23-річний житель Чуднова виманював кошти за військове спорядження для бійців ЗСУ та Нацгвардії та витрачав їх на онлайн-ігри, чоловіку повідомили про підозру у шахрайстві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка картка гроші банківська картка 
Матеріали по темі