Події

СБУ розслідує наслідки нічних обстрілів у Житомирській області, де пошкоджений житловий будинок та зруйнований об’єкт інфраструктури

22 March 2023, 12:30

Унаслідок атаки збройних сил рф у ніч на 22 березня на Житомирщині пошкоджено дах житлового будинку та зруйновано об’єкт критичної інфраструктури. За фактами розпочато кримінальні провадження.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«За процесуального керівництва прокурорів Житомирської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)», – йдеться у повідомленні.

За даними слідства, уночі 22 березня, близько 03.20 - 03.40 год, війська держави-агресора вкотре здійснили атаку дронами-камікадзе «Shahed» на мирне населення та об’єкт критичної інфраструктури Житомирщини.

Унаслідок атаки уламками дрона пошкоджено дах будинку у селі Коростенського району.

Іншою бомбою завдано руйнування та пошкоджено виробниче устаткування об’єкта важливої інфраструктури на околиці Житомира. Обстріл спричинив пожежу на значній площі.

Наразі триває ліквідація пожежі силами ДСНС.

Також створено оперативну слідчу групу за участі прокурора, слідчих СБУ та поліції для встановлення заподіяних бомбуванням збитків.

Досудове розслідування проводить Управління СБ України в Житомирській області.

Нагадаємо, під час повітряної атаки ворога вночі 22 березня в Житомирській області ППО знищила три ворожі безпілотники. Один об’єкт інфраструктури був пошкоджений. Минулося без постраждалих. Момент атаки дронів зафіксував на відео читач Житомир.info, житель Житомирського району.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч на 9 березня 2023 року росіяни вдарили по підстанції в Житомирі, внаслідок чого частина міста лишилася без світла і води. Коментуючи наслідки удару мер Житомира наголосив, що в місті – найскладніша ситуація за весь час російських обстрілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дрон обстріл шахед  
Матеріали по темі