Україна

У Вєрки Сердючки новий стиль - шорти та облягаюча футболочка!. ФОТО

1 July 2008, 17:48

 


Мегазірка українського попу і скандальна провокаторка Вєрка Сердючка не відходить від зіркового "мартену" і знімає кліп за кліпом.

Заради нового відео Вєрка перевдяглася у коротенькі шорти і спортивну облягаючу кофтинку, не знімаючи при цьому своєї фірмової зірки з голови.

У новому кліпі на пісню "Essen" глядачі побачать незвичайний телемагазин, обіцяє Mamamusic.

 
У ньому Сердючка буде демонструвати пояси для схуднення, надувні дивани і велотренажери. А допомагатимуть їй у цьому мама і...новий герой - СуперДенис.

"Ідея кліпу належала Андрію Данилку. Адже всі вже сто разів бачили телемагазини, але в цей раз жоден глядач не залишиться без посмішки. Це буде позитив у кубі!" - каже режисер відео Віктор Скуратівський.

Данилку надули не лише груди, але й живіт 
Сердючці довелося займатися на тренажерах
 Блакитна команда Сердючки. З "мами" забули зняти шкарпетки?

Над самим же Данилком на знімальному майданчику познущалися як ніколи. Заради ще більш кумедного образу Андрію підклали не лише груди, але й живіт.

"Ми довго шукали для Сердючки смішний образ. А коли підклали величезний живіт, відразу почали реготати. Андрій одразу згадав одну тітку з гуртожитку, і образ склався сам собою. І маму в цей раз вирішили одягти не в штани, а теж у шорти. Вийшло дуже кумедно!", - каже стиліст кліпу Анжела Лисиця.

 
Сама Сердючка порівняла свій новий кліп Essen з їжею на газеті, яка і без шовкової скатертини смачна.

"Зараз багато режисерів ковбасять більше, ніж артисти. Такі кошториси надсилають... І я вирішила зняти кліп "Essen" на цифрі. Це як їжа на газеті - однаково смачно!", - каже Сердючка.

Фото Mamamusic та з офіційного сайту Сердючки

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі