Події

За вечір і ніч в області сталося три ДТП: дві на трасах, одна в Житомирі

26 March 2023, 13:11

Недотримання правил дорожнього руху призвели до ДТП, що сталися в обласному центрі та автодорогах області.

Про це 26 березня повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора ввечері на автодорозі М-06 (об'їзна Житомира) сталась дорожньо-транспортна пригода без потерпілих. Водій керуючи автомобілем Opel не надав переваги в русі автівці Suzuki. Унаслідок автопригоди обидва автомобілі отримали механічні пошкодження. На 34-річного керманича авто Opel патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП», - йдеться у повідомленні.

Близько опівночі на автомобільній дорозі Київ – Чоп водій вантажівки не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та наїхав на колесовідбійник. На керманича охоронці порядку склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП.

Ще одна автопригода сталась, близько 1-ї години ночі, на проспекті Незалежності.

«Водій автомобіля Chevrolet не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з транспортним засобом Hyundai. У результаті ДТП ніхто не травмувався. Керманич транспортного засобу Chevrolet також отримав від патрульних протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що стало причиною ДТП) КУпАП», - інформує патрульна поліція.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 25 березня 2023 року на об’їзній дорозі біля Коростишева сталася ДТП з потерпілими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП патрульні траса проспект Незалежності 
Матеріали по темі