Події

У Житомирі на перехресті вулиць Отаманів Соколовських та проспекту Незалежності зіткнулися ВАЗ та електровелосипед: є потерпілі

27 March 2023, 14:55

У Житомирі 27 березня на перехресті вулиць Отаманів Соколовських та проспекту Незалежності сталася ДТП із потерпілими, на місці працюють слідчі.

Про це 27 березня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Сьогодні, близько 14-ї години, на перехресті вулиць Отаманів Соколовських та проспекту Незалежності сталась дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Наразі патрульні забезпечують охорону місця події та здійснюють регулювання дорожнього руху. Оформленням матеріалів ДТП займаються слідчі», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі патрульної поліції в коментарі Житомир.info уточнили, що автопригода сталася за участі ВАЗ та електровелосипеда.

Нагадаємо, 26 березня у Коростені Житомирської області сталася подвійна ДТП, у якій травмувалися троє людей, серед них – дитина.

Як повідомляв Житомир.info, 25 березня 2023 року на об’їзній дорозі біля Коростишева сталася ДТП з постраждалими. У зв’язку з цим на ділянці траси Київ – Чоп був ускладнений рух.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення велосипед електровелосипед 
Матеріали по темі