Події

У місті Житомирської області Kia збила жінку, яка з дитячим візком переходила дорогу, а потім врізалася у паркан

28 March 2023, 15:58

В Овручі поліцейські розслідують ДТП з травмуванням жінки-пішохода, яка переходила дорогу з дитячим візком.

Про це 28 березня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 березня удень по вул. Івана Богуна в м. Овручі. Попередньо, близько 14:50 водійка автомобіля «Kia Magentis» вчинила наїзд на 41-річну містянку, яка з дитячим візком переходила автошлях по нерегульованому переходу. Надалі під час маневрування автомобіль зіткнувся з парканом. Унаслідок ДТП травми отримала пішохід, її ушпиталили до травматологічного відділення місцевої лікарні. На щастя, дитина, яка була у візочку, не зазнала тілесних ушкоджень», - йдеться в повідомленні.

Нині триває встановлення всіх обставин у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Як з’ясувалось, водійка легковика - 38-річна жителька Овруцької громади.

Нагадаємо, 21 березня у Бердичеві Skoda на смерть збила 45-річну жінку на пішохідному переході.

Як повідомляв Житомир.info, 30 січня 2022 року у смт Городниці Новоград-Волинського району сталася дорожньо-транспортна пригода: водій легковика здійснив наїзд на 16-річну місцеву жительку, дівчина померла в кареті «швидкої» під час транспортування до лікарні. 21 березня 2023 року ексмайстра лісу ув’язнили на 5 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід наїзд на пішохода дитина Овруч 
Матеріали по темі