Події

У Житомирській області внаслідок лобового зіткнення Hyundai та Renault травмувалися троє людей, серед них – 9-річна дитина

29 March 2023, 10:13

У Миропільській громаді 28 березня сталася ДТП, внаслідок якої постраждали троє людей, серед яких 9-річна дитина.

Про це 29 березня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася вдень 28 березня на автошляху Любар-Печанівка, неподалік с. Паволочки. Попередньо, близько 14:40 водійка автомобіля «Hyundai Accent», 44-річна жителька м. Києва, рухаючись у напрямку с. Печанівки, не впоралась з керуванням та здійснила виїзд на смугу зустрічного руху. У результаті сталося зіткнення з автомобілем «Renault Mascott» під керуванням 25-річного жителя Житомирського району.

Унаслідок ДТП травми отримали водійка «Hyundai» та її 9-річна пасажирка, а також 28-річний пасажир «Renault». Усіх трьох доставили до Любарської лікарні для надання допомоги», - йдеться в повідомленні.

Нині триває з’ясування всіх обставин події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 26 березня 2023 року у Коростені Житомирської області сталася подвійна ДТП, у якій травмувалися троє людей, серед них – 11-річна дитина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення постраждалий дитина 
Матеріали по темі