Події

Внаслідок зіткнення кросовера і вантажівки поблизу Житомира загинув нардеп чотирьох скликань

10 April 2023, 11:51

6 квітня у трагічній ДТП на Житомирщині загинув відомий український політик, народний депутат України ІІ, IV, V, VI скликань, заслужений юрист України Володимир Миколайович Стретович.

Про це ввечері 8 квітня повідомила пресслужба Апарату Верховної Ради України.

«Він був активним державним та громадським діячем, який значну частину свого життя віддав на благо та розквіт нашої держави. За роки, коли Володимир Стретович був народним депутатом України, він займав посади Голови Комітету з питань правової політики і судово-правової реформи, члена Конституційної Комісії від Верховної Ради України, Голови секції з питань судової влади і охорони Конституції, Голови Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією та заступника Голови Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності цього Комітету», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що, як державний діяч, Володимир Стертович активно відстоював правові реформи в Україні і був членом Державної комісії з проведення в Україні адміністративної реформи, членом Координаційної ради з питань судово-правової реформи при Президентові України, членом Національної комісії із зміцнення демократії та утвердження верховенства права.

«Керівництво Верховної Ради України, народні депутати України, керівництво та працівники Апарату Верховної Ради України висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Володимира Стретовича. Вічна йому пам’ять і шана», – зазначають у ВР.

Фото з пресслужби Апарату Верховної Ради України

Зауважимо, що, відповідно до інформації з відкритих джерел, Володимир Стретович народився 19 травня 1958 року у селі Забране Малинського району Житомирської області.

Нагадаємо, після 18-ї години 6 квітня 2023 року поблизу села Кам’янка Житомирського району зіткнулися автомобілі Toyota RAV4 та MAN TGX. Транспортні засоби рухались у зустрічних напрямках. Унаслідок ДТП пасажир автомобіля Toyota, 64-річний житель м. Києва, загинув на місці події. Пасажирки цього ж транспортного засобу, дві 66-річні жительки столиці, з травмами були ушпиталені до реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні. Також медична допомога без ушпиталення надавалась водієві кросовера.

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня 2023 року в Коростені Cadillac після зіткнення з Renault вилетів у кювет і загорівся. В ДТП постраждали двоє людей – водій та пасажирка Renault.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Кам’янка пасажир вантажівка фура  
Матеріали по темі