Новини компаній

Як вибрати найкращі сережки для офісу: секрети професійного стилю

11 April 2023, 11:25

Незалежно від того, де ви працюєте, завжди приємно прикрасити діловий одяг ювелірними виробами. Але які коштовності найкраще підходять для офісу — золоті сережки з діамантами, елегантні обручі чи пусети з перлами? Столична Ювелірна Фабрика™ розкриває секрети професійного стилю та допомагає вибрати ідеальні сережки для роботи.

Чи можна носити сережки по діловому дрес-коду?

Так, але є кілька нюансів, які слід враховувати при створенні чергового робочого образу. Вибираючи прикраси для ділового стилю, дотримуйтеся помірності. Не надягайте більше трьох ювелірних виробів на роботу чи ділову зустріч. У консервативні офіси найкраще одягати лише ланцюжок або тільки сережки, але не все зразу. Дотримуйтеся стилю мінімалізму чи сучасної класики. Масивні золоті вироби з яскравими елементами та кольоровим камінням краще залиште для вечірнього виходу.

Правила вибору прикрас для офісу

  • Розмір: пара занадто довгих, об‘ємних і блискучих сережок ідеально підходить для вечірок, але для офісу краще обрати моделі, які не будуть більше мочки вашого вуха.
  • Довжина: занадто довгі вироби недоречні в офісі, вони не тільки привертають до себе зайву увагу, але й можуть бути дуже шумними, що дратуватиме колег та заважатиме працювати.
  • Дизайн: всі ваші прикраси мають гармонійно поєднуватися та створювати єдину стильну композицію. Безпрограшний варіант — вибирати класику. З нею ви точно не прогадаєте.
  • Кількість: обмежтесь 2-3 коштовностями. Не варто одягати все і відразу. Виберіть комбінацію, яка найкраще відображає вашу індивідуальність та підкреслює красу, але не затьмарює професійний стиль і діловий одяг.

ТОП-6 ідеальних сережок для офісу

  • Сережки-цвяшки
  • Сережки-протяжки
  • Сережки-кільця
  • Перли
  • З коштовним камінням
  • Клаймбери

Для жінок, які вибирають витончені офісні образи в стилі мінімалізм, найкраще підходять сережки-цвяшки. Пара пусетів з яскравими діамантами чи фіанітами підходить для тих днів, коли ви хочете додати трішки блиску і розкоші своєму образі, але не перевантажити його. Сережки-цвяшки з білого золота — чудовий спосіб підкреслити свою індивідуальність і при цьому виглядати професійно.

Стильні сережки-протяжки відмінно підходять для робочої обстановки. Вони чудово підкреслюють риси обличчя та додають почуття стилю, не відволікаючи від вашого професійного вигляду. Вибирайте сережки з білого золота або віддайте перевагу срібних протяжкам.

Ви можете носити їх де завгодно і офіс не є винятком. Золоті обручі завжди допоможуть виглядати стильно і елегантно. Якщо у вас ділова зустріч, важлива конференція або ви просто хочете доповнити свій робочий стиль, одягніть сережки-кільця. Їх розмір та оздоблення залежить від офісного дрес-коду. Найвдалішим вибором стануть лаконічні моделі без яскравих деталей.

Носити перли на роботі можна, якщо вони не привертають до себе надмірну увагу. Поєднайте перлові срібні сережки пусети з костюмом, щоб отримати збалансований образ. З погляду моди ви виглядатимете елегантно, але при цьому професійно.

Ви можете додати діловому стилю яскравих фарб, якщо надінете пусети з червоного золота з сапфірами, рубінами чи смарагдами. Ваша задача — створити кольоровий акцент на фоні чорного чи коричневого костюма, тому одних сережок-цвяшок буде достатньо.

Клаймбери — ще одна модель, яка ідеально відповідає правилу ділового стилю, що сережка не має бути більшою мочки вуха. Їх часто називають альпіністами — замість того, щоб традиційно звисати вниз, вони розташовуються горизонтально від мочки вуха до його верхньої частини. Ви можете обрати сережки-клаймбери у вигляді колосків з червоного золота чи срібну модель у вигляді зірок.

Де придбати сережки в діловому стилі по низькій ціні в Україні

Столична Ювелірна Фабрика™ вже чверть століття створює ексклюзивні прикраси для українських бізнес-вумен. Долучайтеся до нашого клубу успішних жінок, що вміють будувати кар‘єру і завжди бездоганно виглядати. Незалежно від того, що вам потрібно — золоті сережки з діамантами, вишукані перли чи витончені протяжки — в Столичній Ювелірній Фабриці ™ знайдуться прикраси вашої мрії з довічною гарантією по низьких цінах від виробника.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сережки прикраси прикраса 
Матеріали по темі