Місто

Швейна компанія «Північ-Спецодяг» у Житомирі запрошує на роботу швачок

13 April 2023, 12:25

Швейне підприємство «Північ-Спецодяг» у Житомирі розширює виробництво та запрошує на роботу швачок для пошиття спецодягу: костюмів, курток, комбінезонів, жилеток, халатів, медичної та військової форми.

Частиною дружнього колективу можуть стати як чоловіки, так і жінки, незалежно від віку та освіти. Головне - мати бажання та хист до шиття.

«Працювала консультантом - продавцем, прийшла працювати сюди 5 років тому і працюю на різних машинках», - розповідає Анна працівниця підприємства

«Вчилася на швачку, але довгий час працювала на відшитті взуття. Прийшла і всього навчили, і працюю», - додає Анна працівниця підприємства.

Підприємство «Північ-Спецодяг» гарантує офіційне працевлаштування, відпускні, лікарняні та високу заробітну плату від 8 тис. грн до 22 тис. грн, з регулярним підвищенням тарифної ставки на 5% - 10%, щонайменше тричі на рік. Таким чином, швачок мотивують працювати старанно та продуктивно, відшиваючи якісні вироби.

Разом із тим, компанія пропонує зручний робочий графік з 8.30 до 17.00 години. А ті, хто бажає заробляти ще більше, дають можливість працювати на додаткових змінах, по суботах, за подвійну оплату праці.

«Скільки працюєш, стільки отримаєш. Нехай приходять, вчаться. Тут працювати цікаво, відшиваємо різні моделі, різні процеси», - ділиться працівниця підприємства Олена.

«Зарплату платять вчасно, соцпакет. Колектив у нас дуже дружній, гарний, спрацьований. Один за всіх і всі за одного», - підсумовує працівниця підприємства Анна.

Віднедавна працювати швачкам на «Північ-Спецодяг» стало ще зручніше. Адже компанія повністю оновила обладнання, замінивши старі швейні машинки на автоматичні, що пришвидшує процес шиття і вихід готової продукції.

Телефонуйте за номером (093) 750 - 89 - 09 і приєднуйтеся до дружньої команди швейної компанії «Північ-Спецодяг».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: швачки швея «Північ-Спецодяг» 
Матеріали по темі