Суспільство

«Полісся» на виїзді здолало МФК «Кремінь» із рахунком 0:2

17 April 2023, 06:12

ФК «Полісся» у матчі другого туру VBET UA Першої «Чемпіонської» здолав МФК «Кремінь» із рахунком 0:2.

За «вовків» вже на 5 хвилині відзначився Пилип Будківський, а на 23 хвилині Василь Грицук реалізував пенальті.

Після перемоги у виїзному матчі «Полісся» очолює турнірну таблицю — 19 ігрових балів в активі житомирян.

Відеоогляд матчу:


«По суті зараз вже — плей-оф. І головне — це результат. В першому таймі команда грала агресивно. Це був наш план і ми домовились з хлопцями. В другому таймі думали продовжити в такому ж темпі, але плей-оф трохи затиснутий. У другому таймі ми зіграли по рахунку. І найголовніше — це результат. Насправді ми не намагались економити сили, бо я бачив очі хлопців і якби потрібно було додати, вони б додали. Але ми несемо відповідальність за результат і не стали ризикувати. Сьогодні в другому таймі у нас був один гострий момент, а в попередній грі — вісім. Але в тій грі результат був поганий. Не моменти красять гру, а все ж результат», - сказав у післяматчевому коментарі головний тренер «Полісся» Юрій Калітвінцев.


«Дуже приємні враження від першої повноцінної гри після відновлення, є бажання, є мотивація. Сьогодні — перемога і я взагалі щасливий. Команда виконала велику роботу. Великий об’єм роботи, хоч газон, я вважаю, не до кінця дозволяв грати у наш футбол, але ми старались і результат на табло. Попри результат у попередній грі, атмосфера в роздягальні не змінилась. Програш чи виграш, ми готуємось до кожного матчу однаково. Сьогоднішня перемога — це позитивний імпульс. І ми вже чекаємо матчу з «Оболонню» вдома, для нас цей матч зараз, напевно, більш важливий», - розповів після матчу півзахисник «Полісся» Артем Козак.

«Сьогодні ми повинні були перемагати. Ми їхали тільки за перемогою, бо останній матч вдома ми програли і ми дуже хотіли реабілітуватись перед нашими вболівальниками в першу чергу. Думаю, якби сьогодні не було перемоги, то й додому можна було б і не їхати”, — поділився своїми враженнями нападник «Полісся» Пилип Будківський.

Пресслужба ФК «Полісся»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол матч "Полісся" "Кремінь"  
Матеріали по темі