Суспільство

Допомога армії – принципова позиція для мережі UPG: вже передали понад 80 автомобілів для ЗСУ

17 April 2023, 16:48

Національна мережа АЗК UPG 20 років турбується про своїх клієнтів забезпечуючи їх якісним пальним. З початку повномасштабного вторгнення компанія активно допомагає армії. Зокрема, для потреб військових було передано понад вісімдесят автомобілів. І ось в черговий раз компанія передає п’ять нових пікапів.

«Сьогодні ми передали чергову партію новеньких L-200 для того, щоб вони служили нашій Батьківщині, щоб допомогли хлопцям рятувати життя, щоб швидше принесли перемогу в Україну», - говорить засновник та власник групи компаній UPG Володимир Петренко.


Потреба в автомобілях є завжди. Вони допомагають нашим воїнам бути мобільними. Втім автівки часто ламаються. Тому військові наголошують, що особливо вдячні за те, що пікапи, які передає UPG, нові й точно не підведуть.

«Надійність машини – це є гарантія того, що люди повернуться, що задача буде виконана. Ми не можемо обіцяти, що машини точно всі повернуться, але точно можемо обіцяти, що будемо використовувати за призначенням. Можемо говорити про те, що машини підуть у бойовий підрозділ»,- каже офіцер ЗСУ Ігор Сімутін.

Допомога військовим в пріоритеті для UPG. Сотні літрів пального, десятки квадрокоптерів та дронів, безпілотний авіаційний комплекс – компанія всім, чим може, підтримує сили оборони. Про це говорить й подяка від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

«За час повномасштабного вторгнення ми надали допомоги на різні збройні формування десь 150 млн грн. Для нас це є принципова позиція. Це зобов'язання як українців, які живуть, працюють та народилися тут, боронити свою неньку. Кожен з нас, з бізнесу, має робити сьогодні максимально для того, щоб захистити країну. Ми маємо платити податки та всіляко допомагати армії», - говорить засновник та власник групи компаній UPG Володимир Петренко.

Функціонування бізнесу для країни вкрай важливо, адже це робочі місця для українців. UPG вірить у перемогу тому розвиває свою мережу АЗК.

«Ми знаємо, що буде перемога. Ось там навпроти дороги будується новий об'єкт UPG і далі будуть об'єкти по Україні. Ми ні на день не зупинили будівництво, це вже буде четвертий комплекс. Ми й далі будемо будувати та розвивати нашу Україну», - наголосив засновник та власник групи компаній UPG Володимир Петренко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: UPG АЗК Петренко  
Матеріали по темі