Події

За добу в Житомирі та області надзвичайники відкачали понад 2 100 кубометрів води з приватних садиб, ще 1500 – з підвалу ліцею

18 April 2023, 13:32

У Житомирській області протягом доби надзвичайники здійснили 6 виїздів на відкачку води.

Про це 18 квітня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«17 квітня о 10:25 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що у с. Михайлівка Олевської територіальної громади Коростенського району підтоплено підвальне приміщення місцевого ліцею. Після шестигодинної роботи, за допомогою автоцистерни та всмоктувального рукава бійці ДСНС відкачали близько 1500 куб.м води. Упродовж доби рятувальниками області здійснено ще 5 виїздів на ліквідацію локальних підтоплень дворів та присадибних ділянок у м. Житомир, м. Коростишів Житомирського району, с. Білокоровичі та м. Малин Коростенського району. Загалом за добу зусиллями надзвичайників з приватних садиб відкачано 2195 куб. метрів води», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі ГУ ДСНС у Житомирській області для Житомир.info уточнили, що в Житомирі роботи проводилися на провулку Петра Болбочана.

Нагадаємо, за добу 16 квітня у Житомирській області рятувальники відкачали майже 200 кубометрів води з підтоплених дворів та навіть з середини будинку.

Як повідомляв Житомир.info, 15 квітня 2023 року в Житомирській області за добу рятувальники дев’ять разів відкачували воду з присадибних ділянок громадян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник порятунок допомога підтоплення вода 
Матеріали по темі