Влада

Новий начальник УАШ отримав зауваження на засіданні Житомирського міськвиконкому

19 April 2023, 10:56

Новий начальник комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Андрій Омельчук отримав зауваження щодо виконання ремонтних робіт в Житомирі.

Претензії УАШ на засіданні виконкому 19 квітня висловив мер Житомира Сергій Сухомлин коли керівник УАШ доповідав про виконання фінансового плану комунального підприємства за 2022 рік.

«Коли ви (УАШ) на сьогодні робите аварійний ремонт, то аби як там десь закидали, асфальт, той, що залишився, по тротуарах лежить. Можна за собою просто прибирати, якщо проводяться такі роботи? Я вам можу зараз показати конкретні фотографії, і якщо це ви так «прибираєте», тоді в мене питання до вас, як до керівника. Прохання: взяли під особистий контроль якість робіт і прибирання після себе», - сказав Сергій Сухомлин.

Зауважимо, що Андрія Омельчука мер призначив начальником комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» з 7 квітня 2023 року, відповідне розпорядження було підписане 5 квітня.


Нагадаємо, попередній начальник УАШ Володимир Марусич пропрацював на цій посаді три місяці: був призначений з 17 листопада 2022 року і звільнений 27 лютого 2023 року.

Як повідомляв Житомир.info, з 11 березня 2020 року на посаду начальника комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міськради був призначений Володимир Мазур, який до цього працював головним інженером УАШ. Розпорядженням від 3 листопада 2022 року мер звільнив Володимира Мазура з посади начальника КП «Управління автомобільних шляхів» за угодою сторін.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УАШ виконком ремонт дорога Омельчук 
Матеріали по темі