Місто

Мережа автомийок самообслуговування TOP CLEAN у Житомирі

21 April 2023, 16:10

Мережа автомийок самообслуговування TOP CLEAN завжди пропонує своїм клієнтам якісний сервіс. Наші автомийки знаходяться за адресами: м. Житомир, вул. Отаманів Соколовських 4 та вул. Покровська 112, позаду заправки Motto.

У TopClean використовують лише професійну автохімію від оригінального постачальника, без домішок та розведення водою, адже якість обслуговування тут на першому місці.

Очисник комах - швидко видалить залишки комарів та мух з кузова вашого авто. Піна та очисник працюють синхронно над забрудненням вашого авто та видаляють будь-який бруд.Холодна та тепла вода на ваш вибір, влітку та взимку відповідно. Віск робить ваш автомобіль більш привабливим, також захищає від статичних забруднень, додає глянцю та блиску.Осмос - очищена вода, яка не містить солей та домішок, що залишають розводи. Автолюбителі зможуть скористатись і послугами з чистки салону, зокрема пилососом та обдувами повітрям.

На кожній з мийок присутній адміністратор, який відповість на всі ваші питання та надасть необхідну консультацію.

До речі, на автомийці за адресою отаманів Соколовських 4 працює кафе швидкого харчування NEEDFOREAT.Там ви можете скуштувати запашну каву та замовити смачну піцу. В меню присутні салати, хот-доги та бургери, які також можна замовити з собою.

Мережа автомийок самообслуговування TOP CLEAN, чекає на вас та ваше авто.

м. Житомир, вул. Отаманів Соколовських 4,

вул. Покровська 112, позаду заправки Motto.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автомийка 
Матеріали по темі