Події

Подробиці ДТП поблизу Житомира, де Hyundai влетів у колесовідбійник: одна пасажирка в реанімації, інша – в травматології

24 April 2023, 12:09

Поліцейські з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди, що сталась уночі 22 квітня на 187 км автошляху Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, у с. Пряжеві.

Про це 24 квітня повідомляє пресслужба поліції області.

«Попередньо, близько 1:00 водій автомобіля Hyundai Sonata, 23-річний житомирянин, рухаючись у напрямку м. Бердичева, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив наїзд на колесовідбійник. У результаті зіткнення травми отримали пасажири автомобіля: 21-річну житомирянку ушпиталили до реанімаційного відділення обласної лікарні, а 20-річна жителька Житомирського району проходить лікування у травматологічному відділенні міськлікарні. Ще одному пасажирові, 23-річному жителю обласного центру, надали допомогу без ушпиталення», - йдеться у повідомленні.

Під час медичного обстеження водія автівки було здійснено перевірку й щодо вживання ним алкоголю та отримано позитивний результат (1,3 проміле).

Тож нині триває встановлення всіх обставин ДТП. Слідчі вилучили транспортний засіб.

Відповідно до ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України таке правопорушення, якщо потерпілому заподіяно тяжке тілесне ушкодження, карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 22 квітня патрульна поліція інформувала, що вночі на автодорозі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський поблизу села Пряжів водій, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, скоїв ДТП, в результаті якого травми отримали троє пасажирів.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 23 квітня 2023 року на Київському шосе сталася ДТП за участю мотоцикла та легковика, внаслідок якої травми отримали водій та пасажирка двоколісника, їх ушпиталили до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція траса сп'яніння колесовідбійник 
Матеріали по темі