Події

Подробиці ранкової ДТП на трасі у Житомирській області: зіткнулися вантажівка і трактор, одна людина в реанімації

25 April 2023, 14:24

Уранці 25 квітня на трасі Київ – Чоп у Житомирській області зіткнулися вантажівка і трактор. Внаслідок ДТП один з водіїв опинився в реанімації.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Звягельського районного відділу поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу с. Дідовичі Звягельського району.

«Попередньо, близько 6:45 водій автомобіля «DAF», рухаючись у сторону м. Рівного, здійснив зіткнення з трактором «Т-150» під керуванням 62-річного жителя с. Калинівки Піщівської громади, який їхав у попутному напрямку», – йдеться у повідомленні.

За кермом вантажівки перебував 34-річний житель Рівненщини.

У результаті пригоди водій трактора отримав травми та був госпіталізований до реанімаційного відділення Звягельської багатопрофільної лікарні.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, патрульні інформували, що вранці 25 квітня на трасі Київ – Чоп, біля села Дідовичі Звягельського району, сталася ДТП з потерпілими. У зв’язку з цим рух транспорту в напрямку Житомира був ускладнений. О 14:02 год. пресслужба патрульної поліції повідомила, що рух трасою відновлений.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня 2023 року патрульна поліція інформувала, що вночі на автодорозі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський поблизу села Пряжів водій, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, скоїв ДТП, в результаті якого травми отримали троє пасажирів. В результаті ДТП 21-річну житомирянку ушпиталили до реанімаційного відділення обласної лікарні, а 20-річна жителька Житомирського району проходить лікування у травматологічному відділенні міськлікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп вантажівка фура трактор  
Матеріали по темі