Влада

На посаду начальника управління транспорту Житомирської міської ради резюме подали 12 претендентів

5 May 2023, 09:35

У Житомирській міській раді завершуються співбесіди з кандидатами на заміщення вакансії начальника управління транспорту і зв’язку міської ради, резюме подали 12 людей.

Про це 5 травня в коментарі Житомир.info повідомила начальниця відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Наталія Хабарова.

«Під час дії військового стану конкурси не проводяться, на посади призначають без конкурсу. У нас було оголошення про те, що ми шукаємо кандидатів на посаду начальника управління транспорту і зв’язку. Відповідно до розпорядження міського голови вирішено проводити співбесіди з претендентами і надавати рекомендації. Було 12 резюме, але не всі приходять на співбесіди, які ми проводили вчора і сьогодні будемо проводити. За результатами співбесід міському голові буде надана рекомендація щодо призначення на посаду», - пояснила Наталія Хабарова.

Нагадаємо, 18 квітня на сайті міської ради було оприлюднене оголошення про заміщення вакантної посади начальника управління транспорту і зв’язку, резюме від кандидатів приймали до 1 травня 2023 року.

Як повідомляв Житомир.info, 28 січня 2022 року мер Житомира підписав розпорядження про звільнення Костянтина Підпокровного з посади начальника управління транспорту і зв’язку з 31 січня 2022 року «за власним бажанням».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: управління транспорту конкурс транспорт вакансія Хабарова 
Матеріали по темі