Суспільство

​Любов із першого бургера – на АЗК UPG

8 May 2023, 09:15

Шукаєте місце, де готують найсмачніші бургери? Хочете швидко, смачно та поживно перекусити по дорозі? Тоді вам до VIVO café на сучасних автозаправних комплексах національної мережі АЗК UPG. Саме тут ви знайдете авторські бургери одразу з-під ножа. Хрумка ароматна булочка, соковита котлета та свіжі овочі – ви неодмінно закохаєтеся. Скуштуйте лишень раз – і ви повертатиметеся знову і знову.

У VIVO café бургер – серед найпопулярніших страв. Він підкорив серця клієнтів пухкою та ароматною булочкою бріош та ніжною соковитою котлетою, яка містить вісімдесят відсотків високоякісної яловичини. Його тут аж сім видів: дабл чизбургер яловичий, чизбургер курячий, чизбургер «Цезар», чизбургер яловичий з яйцем, чизбургер яловичий, чизбургер «Швейцарський», фішбургер.

Кожний бургер у VIVO café – це справжній витвір мистецтва. Тут шеф-кухарі знають, чим здивувати, тож готують неймовірно смачно і поживно. Наприклад, у подвійному чизбургері начинка аж із десяти складових: булочка, подвійна яловича котлета, сир, смажений бекон, соус паприк, салат «айсберг», свіжі томати, огірки та цибуля. Як бачите, тут навіть дуже зголоднілий водій насититься на цілий день. До чизбургера «Швейцарського», окрім звичайних інгредієнтів, додали шматочки смажених печериць, салат «Цезар» та сир моцарела. Поціновувачам чогось незвичайного радимо чизбургер «Цезар», назва якого каже сама за себе.



Та якщо і цього замало, замовляйте одразу бургер-меню з хрумкою картопелькою, соусом та напоєм. Це вже повноцінний ситний обід.

До речі, бургер-меню ідеально смакувати всією родиною або з друзями. Приємна компанія, затишна атмосфера, смачна кава та авторські бургери – що ще потрібно для ідеально проведеного часу?

VIVO café обов’язково стане вашим улюбленим місцем, яке подарує незабутні відчуття та куди неодмінно захочеться повернутися.

Завжди будьте в курсі цін на пальне, акцій та новин мережі, долучившись до офіційного чат-боту АЗК UPG.

Пресслужба компанії UPG

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АЗК UPG заправка пальне бургер  
Матеріали по темі