Події

Розсипав пів кілограма наркотиків по подвір’ю, аби уникнути відповідальності: поліцейські викрили жителя Житомирської області

10 May 2023, 13:25

Коростишівські поліцейські вилучили понад пів кіло наркотиків з приватного домоволодіння.

Про це 10 травня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«9 травня правоохоронці відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління та Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН в області провели санкціонований обшук за місцем проживання 54–річного жителя Харитонівської громади. Раніше поліцейські отримали інформацію про ймовірні незаконні оборудки чоловіка із забороненими речовинами. Як виявилося, в оселі чоловік зберігав пакунки з подрібненою рослинною масою, вочевидь, коноплею. Побачивши поліцейських, він миттю розсипав усе зілля у подвір’ї, намагаючись таким чином уникнути відповідальності. Втім, працівники слідчо-оперативної групи задокументували всі обставини та вилучили рослинну масу. Нині її направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Чоловік пояснив, що наркотик зберігав для власного вжитку», - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування проводиться за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Нагадаємо, 5 травня на одній вулиць Бердичева затримали чоловіка, який розкладав дози наркотиків у потаємних місцях. Під час викриття слідчі вилучили у нього і незроблені ще закладки, і телефон з фотофіксацією уже наявних сховків.

Як повідомляв Житомир.info, 27 квітня 2023 року поліцейські затримали жителя Житомирської області, який погрожував близьким гранатою, а вдома зберігав зброю, набої та наркотики.

Житомир.info

Розсипав пів кілограма наркотиків по подвір’ю, аби уникнути відповідальності: поліцейські викрили жителя Житомирської області

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик наркотики конопля 
Матеріали по темі