Події

З житомирського маркету на Хлібній містянин вкрав продукти пенсіонерки із комірки для речей, підібравши ключ

11 May 2023, 09:45

Житомирські поліцейські викрили причетного до крадіжки продуктів пенсіонерки із комірки для речей в одному з промислових маркетів.

Про це 10 травня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«74-річна житомирянка розповіла, що залишила свій пакет продуктами, вартістю півтисячі гривень, у комірці для речей в одному з промислових маркетів. Коли ж повернулася за кілька хвилин, речей на місці вже не було. Оперативники Житомирського РУП вже наступного дня розшукали причетного. Ним виявився 44-річний містянин. Чоловік забрав пакет, підібравши ключ до комірки. Чужі продукти вже встиг покласти до холодильника. Однак скористатися ними не судилося – їх вилучили правоохоронці та повернули власниці», - йдеться в повідомленні.

Нині усі обставини діяння встановлює слідство.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що крадіжка сталася в одному з магазинів на Хлібній.

Нагадаємо, 8 травня житомирські поліцейські викрили містянина у низці крадіжок з магазинів, які знаходяться в центрі та поблизу «Глобала». 29-річний чоловік упродовж місяця двічі проникав до торговельних об’єктів у місті та забирав з полиць товари. Нині усі обставини правопорушення встановлює слідство.

Як повідомляв Житомир.info, 5 травня 2023 року в райуправлінні поліції розповідали про викриття 31-річної житомирянки, яка вкрала чоловічий одяг із ТРЦ «Ярмарок».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка продукти магазин маркет 
Матеріали по темі