Події

У Житомирі на Богунії нетверезий 48-річний містянин пошкодив дві автівки та погрожував ножем одному з власників

16 May 2023, 16:25

Зранку 15 травня у Житомирі на 1-ому Фабричному провулку патрульні затримали чоловіка який, ймовірно, пошкодив два автомобілі.

Про це 16 травня повідомила пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора вранці, інспектори отримали повідомлення, що у дворі будинку на провулку 1-й фабричний, невідомий пошкодив два автомобілі та має з собою предмет, схожий на ніж. Заявник повідомив, що невідома особа погрожувала йому ножем та розбила передню фару й пошкодила лакофарбове покриття в його авто та в авто Volkswagen припарковане поруч. Оперативно прибувши за вказаною адресою, патрульні затримали громадянина, на якого вказав заявник, а також виявили поряд предмет, яким чоловік пошкодив транспортні засоби. Пояснити свої дії чоловік відмовився та мав ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні забезпечили охорону місця події та для з'ясування всіх обставин викликали слідчих», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі Житомирського районного управління в коментарі Житомир.info уточнили, що до події причетний 48-річний житомирянин.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського РУП. Встановлено, що до пошкодження автівок причетний 48-річний житомирянин. Нині усі обставини та мотиви діяння чоловіка встановлює слідство у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація – ст. 296 (Хуліганство) КК України», - зазначали в пресслужбі райуправління поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 11 грудня 2022 року в Житомирі двоє власників автомобілів - Ford Fusion та Chevrolet Cruze – виявили на своїх авто кам’яні брили та пошкодження. Поліцейські встановили, що хуліганство вчинив нетверезий 40-річний житомирянин: чоловік уночі у нетверезому стані приїхав до церкви. Утім релігійна установа була зачинена. А його автомобіль, до всього, наїхав на камінці, що слугували огородженням клумби поблизу храму, і застряг. Роздратований чоловік витягнув з-під коліс брили та кинув на автівки, що стояли неподалік. Житомир.info стало відомо, що подія трапилася біля Подільської церкви у Житомирі.

А 5 січня 2023 року у Житомирі суд виніс вирок причетному – чоловікові призначили покарання у вигляді обмеження волі на один рік з іспитовим строком.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: авто автомобіль машина патрульна поліція патрульні патрульний 
Матеріали по темі