Події

У приміському селі горів двоповерховий будинок, а в Житомирі рятувальники гасять пожежу в приватному секторі

17 May 2023, 09:39

Увечері 16 травня в селі Глибочиця Житомирського району горів приватний будинок.

Про це Житомир.info повідомив читач, який представився Вогнедаром Приходьком.

«16.05.2023 о 20:00 почала горіти хата на вулиці Шевчука у селі Глибочиця Житомирського району. Сусіди чули, що хата була підпалена», – написав чоловік.

Він також надіслав до редакції фото та відео з місця події.


Відео Вогнедара Приходька

У пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області в коментарі Житомир.info розповіли, що внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

«О 20:09 год. надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому житловому будинку розміром 12 на 10 метрів. Вогнем знищена веранда, пошкоджена частина стіни і частина перекриття. На місці працювали два відділення рятувальників. Ліквідація була о 21:17 год. Постраждалих внаслідок події немає», – прокоментували в ГУ ДСНС.

А зранку 17 травня читачі розповіли про пожежу у Житомирі, в Богунському районі міста.

«Відомо, що на Каракульній сталося загоряння у приватному секторі. Працює три автомобілі. Повідомлення надійшло о 8:52 год., а о 9:11 пожежу вдалося локалізувати», – коментують у ГУ ДСНС.


Відео читачів

Як повідомляв Житомир.info, 8 травня 2023 року в Житомирі рятувальники гасили чотири пожежі: на вулиці Офіцерській зайнявся матрац у квартирі п’ятиповерхівки, а на Великій Бердичівській горіли смітники за кількома адресами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Глибочиця  
Матеріали по темі