Місто

​Орендувати електросамокат в Житомирі стало ще доступніше завдяки сервісу ECOS

18 May 2023, 13:53

ECOS - новий колір, новий дизайн, нові враження

Вітаємо вас зі свіжими новинами від компанії ECOS - найкращого сервісу кікшерингу (прокату) електросамокатів в місті! Ми повернулись - оновлені та вдосконалені!

Відтепер шукайте наші електросамокати у яскравому світловідбиваючому жовтому кольорі. Раніше наш брендинговий колір був зеленим, але ми вирішили змінити його, задля вашої безпеки.

Ми оновились, але усі кошти клієнтів, які були на балансі сервісу після 24 лютого, доступні для використання й донині. Так, так, ви можете зайти у свій акаунт в додатку ECOS, перевірити баланс та використати ці кошти для поїздок.

І найголовніше! Ми розширили наш парк - і відтепер ви знайдете по місту ще більше наших самокатів. До того ж, за доступнішою ціною. Вам не здалося, поки ціни на все ростуть, ми знижуємо вартість поїздки. А ще у нас з'явилася система абонементів, то ж ви можете заощадити ще більше.

Детальніше про це дізнатися ви можете у нашому мобільному додатку ECOS.



Переваги використання електросамокатів від ECOS

Електросамокати стали дуже популярним засобом пересування, особливо в містах, де затори на дорогах стають все більш проблематичними. Ось декілька переваг використання електросамокатів від ECOS:

  1. Екологічність: Електросамокати є екологічним засобом пересування, оскільки не викидають шкідливих речовин в атмосферу, це дозволяє зменшити забруднення повітря та зберегти довкілля.
  2. Ефективність: Електросамокати є досить мобільними, а їхній рух не залежить від заторів на дорогах. Ви зможете швидко дістатися до будь-якого місця та при цьому заощадити час.
  3. Зручність: ECOS пропонує прокат електросамокатів зі зручною системою підключення та оплати через додаток. Вам не потрібно турбуватися про заряд або технічний стан самокату, тому що про це подбає компанія.
  4. Економія: Пересуватися у справах містом на електросамокаті дешевше, ніж заправляти і обслуговувати автомобіль.
  5. Сервіс: Щодня самокати проходять технічну перевірку, аби забезпечити користувачам максимальний комфорт та безпеку. Якщо виникатимуть питання, ви завжди можете звернутися за допомогою до оператора, який люб’язно вам допоможе. Ми дійсно зацікавлені, аби ви отримали задоволення від нашого сервісу та стали нашими постійними клієнтами.



Правила користування та паркування

Перед користуванням електросамокатом обов'язково ознайомтесь з нашими правилами. Відповідальність за усі свої дії під час поїздки на самокаті несе безпосередньо користувач. При реєстрації в додатку ви маєте підтвердити дотримання цих правил, серед яких:

  • заявник повинен мати повних 16 років на момент подання заявки;
  • для реєстрації користувач надає свої достовірні персональні дані (ім’я, прізвище, по батькові, електронну адресу, що підтверджує особу), а також дані своєї платіжної системи;
  • користувач зобов’язаний дотримуватися Правил дорожнього руху (ПДР);
  • самокат не можна використовувати особам, які молодші 16 років, без супроводу дорослих.

Якщо особи, молодші 16-річного віку, вказують недостовірні дані про свій вік в додатку і користуються самокатом, відповідальність за їхнє життя і здоров’я несуть виключно батьки або особи, що їх заміняють.

Закликаємо батьків проводити профілактичні бесіди із дітьми та слідкувати за тим, як проводять своє дозвілля.

Ознайомтеся, будь ласка, з усіма правилами сервісу в умовах користувача за посиланням https://ecoscooter.org/?page_id=1598



Як користуватися мобільним додатком ECOS та почати рух?

  • Завантажте додаток «ECOS» з нашого сайту https://ecoscooter.org/або з
  • App Store https://apps.apple.com/ua/app/ecos/id1507786872?l=uk чи Play Market https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ecosScooter
  • Пройдіть реєстрацію в мобільному додатку.
  • За допомогою банківської карти поповніть свій баланс.
  • Відскануйте QR-код, який знаходиться на кермі самоката.
  • Станьте однією ногою на самокат, а іншою відштовхніться. Поволі натисніть клавішу старт на кермі, щоб збільшити швидкість.

Наш сайт: https://ecoscooter.org

Сторінки в соц.мережах:

Instagram - @ecos.zt (https://www.instagram.com/ecos.zt)

Facebook - @Eco.Scooter.ZT (https://www.facebook.com/profile.php?id=1000908320...)

Насолоджуйтесь міськими пересуваннями на електросамокатах ECOS з максимальним комфортом та за вигідною ціною.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: електросамокат оренда електросамоката  
Матеріали по темі