Влада

У Житомир приїжджав міністр освіти і науки: відвідав один з ліцеїв та поспілкувався з учнями

21 May 2023, 21:00

Житомир 21 травня відвідав міністр освіти і науки України Оксен Лісовий.

Про це повідомляє департамент освіти Житомирської міської ради.

«Житомир відвідав міністр освіти і науки України Оксен Лісовий. У рамках зустрічі Оксен Лісовий спілкувався з учнівською молоддю Житомира. Діалог відбувся на базі ліцею № 3. Зустріч була насиченою та сповненою ідей, думок пропозицій», – йдеться у дописі.

Згодом у департаменті розповіли, що тема обговорення під час зустрічі учнівської молоді з міністром була такою: «Що має бути у нашому ліцеї?».

У департаменті освіти також зауважують, що під час обговорення школярі висловлювали власне бачення щодо того, яким має бути сучасний ліцей. Мова йшла про переваги та недоліки дистанційного навчання, створення просторів для розвитку у закладі освіти. Також говорили про учня та вчителя і їх роль у освітньому процесі.

«Сьогодні мільйони людей відстоюють наше майбутнє, але це майбутнє для вас, і ви фактично є експертами зараз і ви включаєтеся у боротьбу за це майбутнє, за побудову цього майбутнього, бо темою нашого обговорення є те, яким буде ліцей. Він буде для майбутніх поколінь», – зазначив міністр освіти і науки України Оксен Лісовий.

Як повідомляв Житомир.info, 29 березня 2022 року тодішній міністр освіти і науки Сергій Шкарлет відвідав Житомир: оглянув зруйнований ліцей № 25 та ознайомився з умовами перебування і навчання переселенців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: МОН міністр міністр освіти візит Лісовий  
Матеріали по темі