Події

В Житомирській області чоловік отримав 8 років тюрми за вбивство 45-річного сина

22 May 2023, 12:59

72-річного жителя Радомишльського району засуджено до 8 років позбавлення волі за вбивство сина.

Про це 22 травня повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«За публічного обвинувачення прокурорів Радомишльського відділу Коростишівської окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Чоловіка засуджено до 8 років позбавлення волі. Доведено, що 72-річний житель Радомишльського району у січні цього року скоїв вбивство свого сина. Це сталося у перший день Різдва. Вони проживали в одному будинку і часто зловживали алкоголем. Не обійшлося без вживання алкогольних напоїв і того рокового дня. Після застілля між ними виникла суперечка, і син почав висловлювати образливі слова та виганяти батька з дому. Тоді обвинувачений не стерпів образ, та спочатку ножем, а потім молотком і цеглиною заподіяв кривднику численних ударів, які виявилися для 45-річного сина смертельними. Того ж дня обвинуваченого було затримано та взято під варту», - йдеться у повідомленні.

За показами свідків, батько й раніше скаржився сусідам на те, що син його ображав. На суді свою вину визнав повністю. Наразі вирок не набув чинності.

Нагадаємо, поліція інформувала, що у селі Березці Радомишльської громади 7 січня під час конфлікту чоловік убив власного сина.

Як повідомляв Житомир.info, 16 травня 2023 року прокуратура інформувала, що жінку, яка в серпні 2020 року в Овручі зарізала співмешканця кухонним ножем через ревнощі, засудили до 7 років в’язниці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство суд прокуратура вирок син батько 
Матеріали по темі